Contact

Psychologiepraktijk Genesis bevindt zich in pand Raak, naast het gemeentehuis van Schagen (linkerkant van de foto). Achter het pand ligt een parkeerplaats waar onbeperkt (gratis) parkeren mogelijk is. Vóór het pand geldt een blauwe zone waarbij je 2 uur vrijblijvend mag parkeren wat voldoende is. Een consult duurt 45 minuten. EMDR is een dubbel consult van 1,5 uur. Hierdoor kun je rustig parkeren in een blauwe zone.

Pand Raak is op alle werkdagen geopend maar de therapeuten zijn niet alle dagen aanwezig. Drs. mw. Mirjam de Boer is aanwezig op dinsdag en woensdagochtend.

Laan 21, 1741 EA  Schagen,  T: 06 – 30 60 57 64

AANMELDEN     Graag telefonisch aanmelden, ookal heeft uw huisarts de verwijzing digitaal verzonden. Momenteel (28 januari 2023) is er tot 1 maart 2023 een aanmeldstop en 5 clienten op de wachtlijst. Wanneer u dit te lang vindt, weet dat u altijd contact kunt opnemen met uw zorgverzekeraar om te vragen voor bemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen om te voldoen aan de treeknormen: 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een eerste gesprek krijgen en binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling starten. Kijk voor meer informatie op: https://www.mijnzorgverzekeraar.nl/.