Contact

Genesis GGZ bevindt zich in pand Raak, naast het gemeentehuis van Schagen (linkerkant van de foto). Achter het pand ligt een parkeerplaats waar onbeperkt (gratis) parkeren mogelijk is. Vóór het pand geldt een blauwe zone waarbij je 2 uur vrijblijvend mag parkeren.

Laan 21, 1741 EA  Schagen,  T: 06 – 30 60 57 64  E: secretariaat@genesisggz.nl

AANMELDEN     Als u een verwijsbrief heeft,  dan kunt u zich via de e-mail  uw telefoonnummer doorgeven. Houdt er rekening mee dat de werkdagen van Ien van den Berg de woensdag betreft. Voor Mirjam de Boer geldt dat zij op de dinsdag of woensdagochtend  en 1 keer in de maand op maandag mensen ziet voor een gesprek. In verband met de verscherpte maatregelen COVID-19 is elkaar ontmoeten op kantoor niet van zelfsprekend. Telefonisch en/of beeldbellen kunnen ook ingezet worden. Wanneer de voorkeur ligt om de therapeut te spreken op kantoor, dan kan het zijn dat het langer duurt voordat de afspraak plaats kan vinden.

WACHTLIJST    U bent van harte welkom. Momenteel doen we onze best om geen wachtlijst te hanteren. Wilt u een behandeling via beeldbellen, dan kunt u snel terecht: 1 week. Heeft u geen laptop of pc dan duurt het na de aanmelding ongeveer 3 weken dat u terecht kunt. De behandeling start aansluitend (geactualiseerd 11-02-2021). 

‘Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximale aanvaardbare wachttijden volgens zorgaanbieders en zorgverzekeraars (de treeknormen).