Contact

Genesis GGZ bevindt zich in pand Raak, naast het gemeentehuis van Schagen (linkerkant van de foto). Achter het pand ligt een parkeerplaats waar onbeperkt (gratis) parkeren mogelijk is. Vóór het pand geldt een blauwe zone waarbij je 2 uur vrijblijvend mag parkeren.

Pand Raak is op alle werkdagen geopend maar de therapeuten zijn niet alle dagen aanwezig. Drs. mw. Mirjam de Boer is aanwezig op dinsdag en woensdagochtend. Drs. mw. Ien van den Berg is aanwezig op de woensdag.

Laan 21, 1741 EA  Schagen,  T: 06 – 30 60 57 64  E: secretariaat@genesisggz.nl

AANMELDEN     Helaas nemen we momenteel geen cliënten meer aan. Door verschillende factoren o.a. de vakantieperiode,  kunnen we nu niet goed inschatten hoelang behandelingen nog gaan duren en daardoor weten we niet wanneer er weer mogelijkheden zijn voor het starten van een nieuwe behandeling. We vinden het daarom wel zo eerlijk om een cliëntenstop te hanteren dan mensen blij te maken met een ‘dode mus’.  Weet dat u altijd contact kunt opnemen met uw zorgverzekeraar om te vragen voor bemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen om te voldoen aan de treeknormen: 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een eerste gesprek krijgen en binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling starten.