Mirjam de Boer

Mirjam de Boer Rustig, betrouwbaar, integer

Op aanraden van mijn omgeving ben ik, Mirjam de Boer, een eigen praktijk begonnen. Mijn praktijk richt zich op volwassenen (55+) en ouderen. Daarnaast help ik graag mensen van alle leeftijden van hun angst af met behulp van EMDR. Vanaf 2005 ben ik dankbaar dat ik als psycholoog veel volwassen en oudere cliënten heb mogen begeleiden tijdens hun medische problemen en/of revalidatie. Ook hielp ik familie en verzorging om gedrag door hersenschade te begrijpen, en daar je eigen gedrag op af te stemmen. Omdat ik ouderen de best mogelijke zorg wil geven, vond ik dat daar nog eens een extra 2-jarige master neuropsychologie (universitaire opleiding over de hersenen en gedrag) bij hoorde. De laatste jaren heb ik ervaring op gedaan bij de GGZ-Noord-Holland Noord ouderenpsychiatrie en ook bij een christelijke verslavingszorg, van jeugd tot ouderen. In de praktijk gebruik ik vaak Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en schematherapie om mensen te helpen hun doel te bereiken. Voor meer (opleidings)informatie verwijs ik u naar Linkedin   BIG registratie:  19916609225

Mijn werkdagen in Schagen zijn: dinsdag en woensdagochtend