Recensies

21-05-2019: Vrouw:

Bij de huisarts was PTSS geconstateerd daardoor kreeg ik een verwijzing naar een psycholoog. Na meerdere praktijken gebeld te hebben met een wachttijd van 4/6 maanden, heb ik ten einde raad een aantal keren het nummer van Mirjam en Ien gebeld en mijn wanhoop ingesproken. Ik werd snel teruggebeld en na mijn vraag om hulp kon ik hier vrij snel terecht! Ik heb meerdere EMDR sessies gehad, die ik als zeer heftig heb ervaren., maar door die sessies en de vele gesprekken en opdrachten die ik heb gekregen, heb ik weer wat meer zelfvertrouwen gekregen en ik weet dat als het niet zou gaan dat ik er altijd weer terecht kan.

___________________________________________________________________________________________

16-05-2019 Vrouw:

Naar aanleiding van een migraine aanval ben ik door de huisarts doorverwezen naar de praktijkondersteuner. Deze heeft mij op zijn beurt door verwezen naar de neuropsycholoog. Zodoende kwam ik terecht bij Ien van den Berg in pand raak, Schagen. Ik bleek een depressie te hebben. Maar wat een fijne ervaring heb ik gehad, ondanks de reden van mijn bezoek. Ien heeft mij erg geholpen. Ik heb veel EMDR sessies gekregen en een hoop inzichten. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik de controle had en Ien daar was waar ik het een beetje kwijt raakte. Ien is zeer betrokken en gedreven. Intuïtief doch planmatig. Heel fijn om dit project samen met haar te doorlopen. Het heeft mij geholpen mijn leven op een prettigere manier te ervaren. Mijn relaties zijn ook veranderd. Alsof er iets  ‘gedeblokeerd’ is in het contact met mijn dierbare. Ik ben ook ‘prettiger’ voor de ander. Ook voel ik mij vitaler en minder vermoeid. De migraine is sinds 9 maanden nog maar één keer terug gekomen en de depressie is verdwenen. Ik zou zelfs bijna vergeten dat ik een depressie heb gehad! Al met al heel bijzonder. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

_______________________________________________________________________________________

16-04-2019 Vrouw: 30 – 40 jaar

Na jarenlang geplaagd te zijn door depressie en somberheid heb ik hier gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was. Door de behandeling welke bestond uit  EMDR sessies en gesprekken kwam ik achter de oorzaak en hoe diep dit wel zat en heb ik de emotionele blokkades vanuit mijn jeugd weten te verwerken en een plek kunnen geven. De EMDR was best wel confronterend.De gesprekken  met Ien waren erg fijn. Ien is een warm persoon met een groot inlevingsvermogen, haar  oprecht luisterend  oor en goede  adviezen hebben ervoor gezorgd dat de negatieve gevoelens uit mijn jeugd niet meer de overhand hebben.En dit zorgt voor heel veel rust en meer kleur in mijn leven. Een aanrader!Bedankt voor alles


25-04-2019 Vrouw: 55 – 65 jaar

Ien v.d. Berg; zeer vriendelijk maar wel doeltreffend. De E.M.D.R. sessie had een zeer goed resultaat

———————————————————————————————————————————————————

11-03-2019: Hans: 65 – 75 jaar

Ik ben heel dankbaar met de hulp die ervaren is zowel van de persoon als hulpverlener als van de methodiek.   Verbeterpunt zou kunnen zijn dat vlak na (liefst dezelfde dag) de EMDR sessie contact wordt gezocht met de cliënt over de ervaren situatie. Het heeft althans  bij  mij een flinke impact gehad welke ikzelf niet voorzien had.

___________________________________________________________________________________________

29-01-2018 Corrie

Erg veel baat gehad bij de behandeling door Mirjam, ze is heerlijk relaxt in benadering, en de praktische tips kon ik gelijk toepassen waardoor ik ook daadwerkelijk verder kwam in herstelproces.

——————————————————————————————————————————————————————-

09-10-2017 Henk

Ik kwam bij Mirjam omdat ik depressief was door problemen in mijn huwelijk. Ik had een heel laag zelfbeeld gekregen en mocht van mijzelf ook niet meer genieten.In Mirjam vond ik een luisterend oor en een klankbord, zij heeft mij heel goed geholpen, ik ben nu niet meer depressief en voel mij sterk genoeg om de problemen die er nog zijn aan te pakken.


17-07-2017: Marjolein:

Ik ben bij Mirjam in behandeling geweest tijdens mijn burn-out. Mirjam is een hele rustige jonge vrouw die heel goed naar je luistert. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Door goed te luisteren komt ze snel achter de kern van het probleem. Ik had een negatieve kijk op mezelf. Ook waren er nog maar weinig dingen waar ik echt van kon genieten. 

Door hele simpele, maar praktische tips en EMDR therapie ben ik veel positiever naar mezelf gaan kijken en ben ik me gaan focussen op dingen die wel goed gingen en wel leuk waren. Dit maakt dat ik me nu veel prettiger voel.

Ik ben Mirjam erg dankbaar voor haar hulp en behandeling!

—————————————————————————————————

21-06-2017: John:

Omdat ik vrij diep zat, adviseerde mijn huisarts Emdr te proberen. Na lang zoeken, daarbij ik vrij kritisch ben, heb ik contact met Mirjam gezocht. Ik heb haar een e-mail gestuurd, hoe ik het zag. Mirjam schrok hiervan, zonder wij elkaar ooit te hebben ontmoet, heeft Mirjam  contact met mijn huisarts opgenomen WIE DOET DAT??? super. Mirjam belde mij, hoe de stand van zaken was. Oké, afspraak. Tijdens intake gesprek merkte Mirjam dat ik er doorheen zat. Mijn verhaal verteld. Na de eerste Emdr sessie merkte ik verandering in mijn welzijn. Ik ben een paar keer geweest, en heb meer ruimte gekregen. 

 Ik adviseer, mensen, als jij ergens mee loop of in conflict met jezelf, waar je niet uitkomt, adviseer ik contact te zoeken met Mirjam de Boer. Zij is integer, begripvol, deskundig en zorgzaam.

 Ik ga zeker voor een onderhoudsbeurt weer naar haar toe. Mensen die dit lezen, schaam je niet om toe te geven aan iets waar jezelf niet uitkomt, Emdr heeft mij geholpen.

—————————————————————————————————-

09-06-2017: Greet:

Dagboek zaterdag 6 augustus 2016
Slechte dag!  ’s Morgens bij opstaan spugmisselijk en heel veel onrust.
Ik wil nog geen oxazepam slikken, maar de hele dag blijft onrust hangen.
Bij het maken van het avondeten beginnen angstgevoelens. Tijdens het eten ontstaan weer de slikproblemen, krijg prop in mijn keel en kan niet slikken!
Blijft de hele avond hangen.
In bed wordt angstaanval erger.
Ik ga er om 2.00 uur uit en slik uiteindelijk toch mijn oxazepam.
Val daarna gelukkig in een verlossende slaap!!!

Beste lezer,
Herken jij deze gemoedstoestand, of iets dergelijks?
Aarzel niet om hulp te vragen!
Ik ben in een warmbad terecht gekomen bij Mirjam.
Onze gesprekken hebben enorm geholpen om zaken op een rijtje te krijgen.
Haar EMDR behandeling heeft mij van mijn angstaanvallen afgeholpen.
Ik ben nu bijna een jaar verder en voel mij, gelukkig, een heel stuk prettiger.

—————————————————————————————————–

29-03-2017: Esther:

Eind vorig jaar ben ik door de praktijk assistente van de huisarts doorgestuurd naar Mirjam de Boer. Ik was overspannen/burn out en zocht hulp, handvatten, erkenning, begrip.

De eerste sessie kon ik alleen maar huilen door al mijn praten heen en Mirjam had een luisterend oor.
Ze kon heel duidelijk alles voor me verhelderen en op een rijtje zetten. Ze had geen oordeel maar begrip.

Tijdens de sessies werd niet alleen gekeken of gewerkt aan het gevolg en nu, maar juist ook naar de oorzaak en uiteindelijk hoe ga je zelf leren te blijven staan!! Zeer bijzonder hoe ik stap voor stap die ladder weer opklom.

Ik heb ook EMDR gedaan waar ik enorm zenuwachtig voor was, hoopte op resultaat maar niet wist hoe of wat. Mirjam heeft me goed voorbereid en de tijd genomen.  Dankbaar dat ik dit gedaan heb want het heeft een onvoorstelbaar groot effect gehad. Boven verwachting!!

Met de rust en geduld van Mirjam, haar kennis van zaken, haar respectvol omgaan met mij vol begrip en ook vertrouwen ben ik samen met mijn eigen inzet waar ik nu ben!!!

Mijn Dank is groot!

————————————————————————————————————————————————-

29-03-2017: Anouk:

Ik vond het erg fijn dat Mirjam luisterde en de juiste aanpak heeft gekozen om van mij angst af te komen.

Ik merkte al snel een vooruitgang waardoor ik niet meer continu angstig was. Ik ben goed ingelicht over hoe de behandeling zou gaan verlopen en wat de effecten en gevolgen ervan konden zijn.

Mirjam is een rustig persoon die mij goed heeft geholpen en naar  mijn verhaal luisterde.

————————————————————————————————————————————————–

10-01-2017: Victoria:

Na mijn verwijzing door de praktijkondersteuner kwam ik bij Mirjam terecht.

Gezien mijn complexe achtergrond was het moeilijk om mijn probleem voor te leggen. Maar dankzij de kalme en integere aanpak van Miriam, waarin zij helder en duidelijk samenvatte wat mijn hulpvraag was, bleek er orde in de chaos te komen.

Na reeds twee sessies bemerkte ik een positieve vooruitgang en kon veel oude ballast loslaten.

Ik heb Mirjam als een zeer integere en empatische persoonlijkheid mogen ervaren, en ben dan ook dankbaar en blij dat zij mijn therapeute heeft kunnen zijn. Het voelde meteen veilig en dankzij haar behandeling kon ik al snel mijn leven heel goed weer oppakken. Deze ervaring heeft mij de juiste genezing geboden, ik zal haar altijd aanbevelen als men een deskundige, integere en warme psychologe

_____________________________________________________________

3-12-2016: Gerard:

In verband met mijn angststoornis  werd ik door mijn huisarts attent gemaakt op EMDR.

Ik kwam in de praktijk van Mirjam de Boer; een prettige kennismaking en een goede click in een rustige, verzorgde omgeving.

Mirjam had alle tijd voor mijn verhaal, luisterde-  en vroeg goed door.

De EMDR-sessies hadden  snel resultaat.

Voor mijn geloofs twijfel stond Mirjam professioneel open met haar ervaring en gaf mij goede adviezen.

Mirjam was ook bereid thuis haar consult te doen.

Voor een integer en inlevend persoon beveel ik Mirjam van harte aan.

 

——————————————————————————————–

september 2016: Diana:

In april 2016 werd ik doorverwezen door de praktijkondersteuner van mijn huisarts naar Mirjam de Boer.

De eerste kennismaking verliep prettig. Mirjam is rustig, laat de cliënt uitpraten en weet de juiste vragen te stellen om snel tot een behandelplan te komen.

De EMDR sessies die wij samen hebben gedaan waren erg intensief.  Tijdens deze EMDR sessies werkte Mirjam zonder aarzelen. 

Ik had er alle vertrouwen in dat ze precies wist wat ze aan het doen was en voelde me veilig.

 

Mirjam is zeer integer, stipt en betrouwbaar. Ze komt haar afspraken na en staat open voor vragen en/of kritiek.

Als je behoefte hebt aan een pragmatische therapeut met een groot empatisch vermogen en veel ervaring dan kan ik Mirjam van harte aanbevelen.

———————————————————————————————–

Meer Recensies op Zorgkaart Nederland: